Els taps de suro
continuen regnant però cada cop més es van repartint el pastís alternatives com
les dels taps, sintètics, de rosca, zork o de vidre. A la revista dels enòlegs espanyols (http://revistaenologos.es/tapones-de-corcho-natural-sint%C3%A9_nuestros-monograficos_8.html) podeu llegir un excel·lent aproximació al tema. Ara, a més, acaba d’irrompre en
el mercat el tap de suro amb rosca. És cosa de l'empresa d'embotellament O-I i
la productora de suro Amorim. S’ha batejat com a Helix.Segons aquestes
companyies, els sondejos mostren que el 94% dels consumidors a Estats Units i
el 90% a França prefereixen els taps de suro.Per obrir l’Helix no cal llevataps.
N’hi prou amb un gir amb la mà. Els fabricants d’Helix diuen que el tap estarà
en les botigues europees en els propers dos anys. Més informació a: http://helixconcept.com. Què en penseu del tap de suro
amb rosca?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada