|
Sardines escabetxades |
|
Eudald Massana Noya |
|
Gerard Jané |
El restaurant El Far de Vilanova i la Geltrú va
tancar divendres passat la primera temporada de les seves Nits Gastronòmiques
amb un repàs a un gran clàssic de la temporada, la sardina. Conxita Pèrez les
va cuinar de vuit maneres diferents, seguint l’inspiració dels vents de totes
les costes de la Mediterrània. Es van degustar sardines marinades, coca de
sardines, sardines farcides d’Idiazábal, empedrat de sardines, el trinxat de
sardines, sardines escabetxades, cuscús de sardines i suquet de sardines. El
sopar va acabar amb unes sardines.de xocolata. Van acompanyar al sopar els
cellers de Parés Baltà, amb el seu blanc Garnatxa; Eudald Massana Noya amb el xarel·lo Avi Ton, 1+1 fan 3 amb un ull de llebre-syrah i un cava de Jané Ventura. Els
viticultors van assistir al sopar i van comentar els seus vins, perfectament
maridats amb els plats per l’enòleg Josep Ribas, qui va dirigir el tast.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada