dimarts, 18 de juny de 2013

L'escriptor Jordi Llavina presentarà el cinquè Sopar Solidari de VallformosaEl celler Vallformosa acollirà el 12 de juliol la cinquena edició del seu Sopar Solidari per la lluita contra el càncer. Aquest és un acte solidari on s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer. En aquest sentit, des del 2007 Vallformosa manté un acord de col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’any 2011 es va sumar l’associació Ampert. Aquest és un compromís social adquirit i a la vegada un homenatge a Martí Via i Bertran, director d’operacions de Vallformosa que va morir ara farà cinc anys després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia. Els diners recaptats durant aquest acte solidari aniran destinats en un 80% a l’ICO i en un 20% a Ampert per finançar els següents projectes: Finançar el projecte ‘Prevenim el càncer i apostem per la vida’ de l’ICO. És un projecte que es troba orientat a sensibilitzar als ciutadans en la importància de participar en els programes de prevenció, i a involucrar als professionals en la realització d’accions per reduir el impacte del càncer en la comunitat; i finançar el transport dels pacients des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals on seran tractats a través de l’Associació Ampert.
            Les activitats del 5è Sopar Solidari s’iniciaran a les 8 del vespre als jardins de Vallformosa amb un aperitiu amenitzat amb música en directe. A continuació, se servirà el sopar de gala a la Sala La Cúpula on també tindran lloc els parlaments de les autoritats, institucions i de la presidenta de Vallformosa, Queta Domènech. El presentador de l’acte serà l’escriptor penedesenc Jordi Llavina. Per tancar la nit solidària, s’oferirà un concert final de festa. El preu del tiquet és de 95 euros i cal fer la reserva prèvia trucant al 93 897 82 86 o enviant un correu electrònic a sopar.solidari@vallformosa.es.
            Durant el Sopar Solidari del 2012, Vallformosa va recaptar 18.016 euros, dels quals 14.413€ van anar destinats al projecte “La comunicació cura. Construcció d’una plataforma digital” de l’ICO i 3.603€ per finançar el transport de pacients de l’Associació Ampert. Vallformosa agraeix el suport donat per les 250 persones que hi van assistir a l’acte, a les empreses que hi van col·laborar, als treballadors i a totes les aportacions que es van realitzar a fila 0.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada