dilluns, 24 de juny de 2013

Destacats finalistes catalans als premis de Mercados del Vino y la DistribuciónLa presidenta de Mercados del Vino y la Distribución, Mónica Muñoz, amb els premiats de l'any passat

Catalunya compta amb destacats finalistas a la sisena edició dels premis empresarials de Mercados del Vino y la Distribución. Parès Baltà, Torres, Juvé y Camps, el Celler de Gelida de Toni Falgueras, Cuvée 3000 de Joan València, Pitu Roca del Celler de Can Roca i Cèsar Cánovas de Monvínic són els finalistes catalans.
            Amb l'objectiu de reconèixer els mèrits i esforços empresarials en els diferents àmbits del sector del vi i la distribució a Espanya, té lloc demà dimarts, 25 de juny, a partir de dos quarts de nou de la nit, l'acte de lliurament de premis promoguts per Contenidos Económicos Verticales, editora de la publicació, acte que se celebrarà a la Real Casa de Correus (Porta del Sol, 7). L'esdeveniment reuneix productors, distribuïdors, administracions públiques i sectors agregats. Compta amb un jurat de prestigi professional procedent de diverses organitzacions professionals i organismes públics.L'esdeveniment serà clausurat pel President de la Comunitat de Madrid, Ignacio González. A través d'aquests guardons, patrocinats per la Comunitat de Madrid, Mercados del Vino y la Distribución “vol reconèixer i premiar l'esforç empresarial que es realitza, en un moment d'especial dificultat econòmica, per part dels diferents àmbits del món del vi i la distribució així com del sector agroalimentari”. Cada sector fallarà les tres categories de premis que corresponen al seu contrari en la cadena de valor, és a dir la distribució a la producció i viceversa, excepte els premis especials, que seran votats per tot el jurat.

FINALISTES PRODUCTORS:

Premi al Desesenvolupament Sòcio-Econòmic:
- PARÉS BALTÀ
- SIERRA CANTABRIA
-  RAMÓN BILBAO

Premi a la millor Gestió d’Exportació:
- BODEGAS MIGUEL TORRES
- EL COTO DE RIOJA
- DOMECQ BODEGAS

Premi a la millor gestió en I+D+i:
- BODEGAS MURVIEDRO
- JUVÉ y CAMPS
- INSTITUTO DE CIENCIAS DE LA VID Y DEL VINO (ICVV)

FINALISTES DISTRIBUCIÓ:

Premi a la gran distribució:
 EROSKI
 DIA
 MERCADONA

Premi a la Cadena Distribuïdora:
 CARREFOUR ONLINE
 VEREMA
 CELLER DE GELIDA

Premi a la Distribuïdora Independient:
 DIPESA
 VINISSIMUS
 ERIC SOLOMON (European Cellars)
 CUVÉE 3000

FINALISTES PREMIS EXTRAORDINARIS:

Premi al Personatge que per la seva trajectòria hagi marcat una fita en algun dels àmbits d'aquesta indústria:
- PEDRO BALLESTEROS
- CARLOS FALCÓ - D. MAURICIO GONZÁLEZ-GORDON

Premi a la millor gestió de Responsabilitat Social Corporativa:
- BODEGAS VIVANCO
- COLEGIO SAN GABRIEL - BODEGAS LA RIOJA ALTA,S.A.

Premio al sumiller de l’any:
- JOSEP “PITU” ROCA
- CÈSAR CÁNOVAS (Monvínic)
-  Mª JOSE HUERTAS VEGA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada