L’Ajuntament de Falset ha fet
avui un balanç “molt satisfactori” de la promoció conjunta de l’oferta
enoturística de Falset a la fira Reus Viu el Vi, que s’ha celebrat aquest cap
de setmana. A l’estand ‘Falset_la terra es fa vi’ s’han servit més de 1.000
copes de vi per part dels cellers que, per primera vegada, han participat al
certamen de forma conjunta: la Cooperativa Falset Marçà, el Cellers
Capafons-Ossó i Vinaterrers del Coll de Móra. A l’estand de Falset, els
visitants han pogut conèixer els actius culturals, turístics i arquitectònics
del nucli antic de Falset, així com la porta d’entrada al descobriment
enoturístic del Priorat: el centre d’interpretació Castell del Vi. Durant els
dos dies de la fira s’han fet degustacions de pa, vi i sucre i pa i oli d’oliva
DOP Siurana. A més a més, per atraure l’atenció dels visitants de la Reus Viu
el Vi, s’han programat sessions teatralitzades amb una lliçó magistral de “com
tastar i gaudir d’un gran vi” a càrrec d’en Blai – actor de la Cooperativa
Falset Marçà. A l’estand també s’ha promocionat el llibre de Med For Life
Communication “Més enllà del vi_DOQ Priorat”.
“Amb aquesta
acció conjunta l’Ajuntament de Falset vol transmetre que la comarca és un
territori divers i singular, on es fonen diferents elements que la fan única”
ha explicat l’alcalde de Falset, Jordi Puxeu. “Participar a la cinquena edició
de Reus viu el vi ha representat una primera ocasió de fer territori amb alguns
dels actors principals: els productes de qualitat –el vi i l’oli- els indrets
singulars que tenim i principalment la gent que en té cura”. ‘Falset_la Terra
es fa vi’ ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Falset, de Pimec,
de la Cooperativa de Falset-Marçà, del Celler Capafons-Ossó, Vinaterrers del
Coll de Mora i Med For Life Communication amb la coordinació de Lidia de Mena,
responsable del Castell del vi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada