dijous, 20 de juny de 2013

El Mestres Coupage Blue Fin, avui a La Vanguardia




En l’habitual apartat enogastronòmic dels dijous a la secció Viure de La Vanguardia signo avui la darrera novetat de les caves Mestres de Sant Sadurní d’Anoia, el Mestres Coupage Blue Fin.

Cava de Mestres para maridar con atún rojo

Mestres Coupage Blue Fin, un Brut Gran Reserva Especial con 50 meses de crianza y fina burbuja, es la interesante última apuesta de las cavas Mestres. Su creación ha contado con el asesoramiento del chef Carles Abellan y de los sumillers Antonio Lopo, de Comerç 24, y Sergi Figueras, del Restaurante Bravo. Elaborado con macabeo (35%), xarel·lo (40%) y parellada (25%), es de la añada 2008 y ha sido creado especialmente (15.000 botellas) para maridar con atún rojo. R. Francàs
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada