Més de 8.000
visitants i més de 40.000 tiquets venuts per degustar vins de la DO Empordà i
tapes dels restaurants de la plaça de la Independència de Girona. Aquests són
els “exitosos” resultats de la primera edició de la fira 'Tocs de vi de
l'Empordà a Girona' que s'ha celebrat el 31 de maig i l'1 i 2 de juny. Les
xifres de públic i de tasts han doblat les previsions d'aquesta primera edició
que s'havien situat en uns 3.000 visitants i uns 20.000 tiquets venuts. Els organitzadors
de la proposta, el Consell Regulador de la Denominació d'Origen Empordà i
l'Associació de Bars i Restaurants de la Plaça de la Independència, han fet una
valoració molt positiva d'aquesta primera edició. “La valoració és
extraordinària ja que s'han superat totes les nostres expectatives. Per ser el
primer any, no podíem demanar més”, ha explicat Xavier Albertí, president de la
Comissió de Promoció del Consell Regulador de la DO Empordà. Els organitzadors
consideren que la combinació de vins de la DO Empordà i de les tapes dels
restaurants de la plaça de la Independència han permès oferir una proposta
d'alt valor afegit que ha tingut molt bona acollida entre el públic gironí. La
DO Empordà considera que la gran repercussió de la fira ajudarà a la
consolidació dels vins de l'Empordà com a referents per al consumidor de Girona
i de les comarques gironines.
La fira, que s'ha organitzat amb la
col·laboració de l'Ajuntament de Girona, ha comptat amb la participació dels
restauradors de la plaça gironina i de disset cellers empordanesos: Lavinyeta,
Castell de Peralada, Celler Arché Pagès, Celler Brugarol, Celler Can Sais,
Celler Cooperatiu d'Espolla, Celler Martí Fabra, Cellers Santamaria Cooperativa
de Garriguella, Empordàlia, Celler Espelt, Mas Llunes, Mas Pòlit, Oliveda,
Terra Remota, Vinyes dels Aspres i Vinyes d'Olivardots.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada