dimecres, 19 de juny de 2013

Pluja de premis en concursos internacionals per a Cellers UnióCellers Unió, la divisió de vi de la cooperativa Unió corporació Alimentària, acaba de ser coneixedor d’una pluja de premis en prestigiosos concursos internacionals com el Concours Mondiale de Bruxelles, el Decanter World Wine Awards, l’International Wine & Spirit Competition i l’International Wine Challenge. n el Concours Mondiale de Bruxelles 2013, a Bèlgica, ha estat premiat amb la Medalla d’Argent el “Llicorella Classic”, amb Denominació d’Origen Qualificada Priorat.  El “Clos del Pinell Garnatxa Blanca”, amb DO Terra Alta, va ser reconegut amb la Medalla de Bronze en el Decanter World Wine Awards 2013 de Londres, que aquest any ha celebrat el 10è aniversari com a concurs de vins més important del món.  

També a Londres, en el Concurs International Wine & Spirit Competition 2013, van ser reconeguts amb  medalla diversos vins d’aquest celler cooperatiu:

Medalla d’Argent per a “Señorío de Convey” / DOQ Priorat
Medalla de Bronze per a “Clos del Pinell Garnatxa Blanca” / DO Terra Alta
Medalla de Bronze per a “Dairo Garnatxa” / DO Montsant
Medalla de Bronze per a “Mil Cepas Gran Reserva” / DO Terra Alta

Finalment, en el Concurs International Wine Challenge 2013, celebrat també en el Regne Unit, van ser guardonats:

Medalla d’Argent per a “Señorío de Convey” / DOQ Priorat
Commended wine al “Dairo Old Vines Garnatxa” / DO Montsant
Commended wine al “Clos del Pinell Garnatxa Blanca” / DO Terra Alta
Commended wine al “Mil Cepas Gran Reserva” / DO Terra Alta

Per a la cooperativa, “aquests premis són el resultat de la feina ben feta en tot el procés de producció, any rere any, durant més de set dècades”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada