Inauguració de LaFou, el 7 de juny pasat |
El proper dissabte,
21 de juny, el celler LaFou celebra una jornada de portes obertes. Des de les 10
del matí fins a les 9 del vespre es podrà visitar gratuïtament, amb familiars i
amics, el nou celler de la Terra Alta, veure les noves instal·lacions, conèixer
la història i el procés de restauració de l’edifici i el disseny del celler, i
es tastaran els seus vins de garnatxa: LaFou de Batea, LaFou Els Amelers
i LaFou El Sender.
LaFou Celler neix l'any 2007 a Batea, Terra Alta,
com un projecte personal d’en Ramon Roqueta Segalés, jove membre d'una família
amb llarga tradició vinícola. Entusiasta de la garnatxa i a la recerca del
paratge que millor la representés, Ramon Roqueta va escollir una finca rústica
de 60 hectàrees on el celler i el vinyer es troben separats per uns pocs quilòmetres,
i en la qual es conrea i elabora “una de les varietats més riques i
identitàries de la viticultura catalana”: la garnatxa, que a la Terra Alta
troba una expressió diferencial. Ramon Roqueta “treballa, dia a dia, per fer dels
vins d'aquest celler un dels referents de la Terra Alta”.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada