dijous, 20 de juny de 2013

Portes obertes al celler LaFou de Batea, dissabte


Inauguració de LaFou, el 7 de juny pasat

El proper dissabte, 21 de juny, el celler LaFou celebra una jornada de portes obertes. Des de les 10 del matí fins a les 9 del vespre es podrà visitar gratuïtament, amb familiars i amics, el nou celler de la Terra Alta, veure les noves instal·lacions, conèixer la història i el procés de restauració de l’edifici i el disseny del celler, i es tastaran els seus vins de garnatxa: LaFou de Batea,  LaFou Els Amelers i LaFou El Sender.
            LaFou Celler neix l'any 2007 a Batea, Terra Alta, com un projecte personal d’en Ramon Roqueta Segalés, jove membre d'una família amb llarga tradició vinícola. Entusiasta de la garnatxa i a la recerca del paratge que millor la representés, Ramon Roqueta va escollir una finca rústica de 60 hectàrees on el celler i el vinyer es troben separats per uns pocs quilòmetres, i en la qual es conrea i elabora “una de les varietats més riques i identitàries de la viticultura catalana”: la garnatxa, que a la Terra Alta troba una expressió diferencial. Ramon Roqueta “treballa, dia a dia, per fer dels vins d'aquest celler un dels referents de la Terra Alta”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada