dijous, 27 de juny del 2013

Obertes les inscripcions fins al 31 de juliol pel Most Festival



Del 7 al 10 de novembre de 2013, la comarca del Penedès celebrarà la tercera edició del MOST Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, amb un ampli ventall d'activitats cinematogràfiques i enoturístiques per a tots els públics.La secció Collita 2013 està oberta a qualsevol treball audiovisual que tracti sobre el món del vi i del cava des de qualsevol vessant: promocional, artística, pedagògica, turística, científica, documental, narrativa, etc. Les peces que entrin a competició optaran a set premis: Gran Premi del jurat, Premi al millor treball de ficció, Premi al millor treball documental, Premi a la millor producció promocional, Premi "Arrels del vi i el cava", Premi 'Cultura del vi i el cava' i Premi projecció internacional.
            La Mostra de Curtmetratges de Vilafranca (MCV), per la seva banda, busca la millor producció estatal en format curt de qualsevol temàtica i gènere que no superi els 20 minuts de durada. En aquest cas, les obres competiran pel Premi del Jurat i el Premi del Públic.
            La data de realització dels treballs audiovisuals de les dues seccions no pot ser anterior a l'1 de gener de 2011.La inscripció de les dues seccions és gratuïta i estarà oberta fins al 31 de juliol de 2013. Les bases i la fitxa d’inscripció es poden descarregar des de la web www.mostfestival.cat  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada