diumenge, 16 de juny del 2013

El Rosat Syrah de Rendé Masdeu i el negre Trepat de Carles Andreu, finalistes de l'Experiencia en Viña–Catatalentos de BASF





Després de quatre semifinals disputades a diferents zones estratègiques vinícoles arreu de l’Estat, la cinquena semifinal del concurs Experiencia en Viña–Catatalentos de BASF s’ha celebrat avui a Tarragona, resultant finalistes dos vins de la DO Conca de Barberà. Es tracta del Rosat Syrah de Rendé Masdeu i del negre Trepat Carles Andreu del celler de Pira Carles Andreu. El certamen, que va començar a començaments d’abril i durant aquests mesos ha recorregut l’Estat celebrant diferents semifinals a importants zones d’interès vinícola, arribarà a la fi el proper mes de juliol a Madrid, on es determinaran els millors vins a les categories de vi negre jove, criança, blanc i rosat.  Els guanyadors de la final, segons s’ha informat avui en una nota de premsa farcida de faltes ortogràfiques, gaudiran, entre d’altres premis, de diferents accions de promoció interior i exterior. El primer concurs de tast a cegues Experiencia en Viña – Catatalentos va començar a principis d’abril a la Rioja amb l’objectiu de defensar la vitivinicultura i els valors de la qualitat del vins del territori, promocionant el millor del patrimoni vinícola tant a nivell nacional com a internacional“. El concurs es divideix en cinc semifinals regionals celebrades entre el mes d’abril i el juliol a Logronyo, Lleó, Sevilla, Ciudad Real i Tarragona. El guanyadors de cada regió participaran a la final que es farà el mes de juliol  a Madrid.
            Els guanyadors d’Experiencia en Viña – Catatalentos tindran accés a diferents accions de comercialització dels seus vins. Els participants podran optar a assistir a un acte de promoció exterior amb distribuïdors alemanys organitzat per BASF amb la col·laboració de la Cambra de Comerç Alemanya i la incorporació del vins guanyadors a les cartes dels restaurants mes prestigiosos d’Espanya. També s’anuncia una campanya de màrqueting directe a diferents agents del sector, mitjans generalistes i premsa especialitzada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada