La sumiller Isabel Chuecos-Ruiz, que entre
d’altres és responsable del Wine Tasting de la sala vip Pau Casals de
l’aeroport de Barcelona, va visitar ara fa uns dies la DO Montsant. La seva
estada la va portar al Celler Joan d’Anguera, a Orto Vins i al Celler el
Masroig. En el primer va poder conèixer de la mà de Josep Anguera uns vins
que són el resultat de l’aplicació de l’agricultura biondinàmica. Després de
visitar el Celler Joan d’Anguera, Isabel Chuecos-Ruiz va poder tastar l’àmplia
gamma d’Orto Vins. En aquest cas, l’enòleg Joan Asens va ser l’encarregat
d’exposar la filosofia del celler a la sumiller i, alhora, d’acostar aquells
trets propis de la DO Montsant. Per últim, Chuecos-Ruiz va visitar el Celler el
Masroig, on va poder tastar una selecció dels vins que s’hi elaboren. L’estada
al Celler el Masroig, on va ser rebuda per l’enòleg Carles Escolà i el gerent
Josep Arnal, li va permetre també conèixer el funcionament i l’esperit de les
cooperatives agrícoles, que són ben presents a la DO Montsant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada