dimarts, 18 de juny del 2013

La responsable del Wine Tasting de la sala vip Pau Casals de l’aeroport de Barcelona visita la DO Montsant



La sumiller Isabel Chuecos-Ruiz, que entre d’altres és responsable del Wine Tasting de la sala vip Pau Casals de l’aeroport de Barcelona, va visitar ara fa uns dies la DO Montsant. La seva estada la va portar al Celler Joan d’Anguera, a Orto Vins i al Celler el Masroig. En el primer va poder conèixer de la mà de Josep Anguera uns vins que són el resultat de l’aplicació de l’agricultura biondinàmica. Després de visitar el Celler Joan d’Anguera, Isabel Chuecos-Ruiz va poder tastar l’àmplia gamma d’Orto Vins. En aquest cas, l’enòleg Joan Asens va ser l’encarregat d’exposar la filosofia del celler a la sumiller i, alhora, d’acostar aquells trets propis de la DO Montsant. Per últim, Chuecos-Ruiz va visitar el Celler el Masroig, on va poder tastar una selecció dels vins que s’hi elaboren. L’estada al Celler el Masroig, on va ser rebuda per l’enòleg Carles Escolà i el gerent Josep Arnal, li va permetre també conèixer el funcionament i l’esperit de les cooperatives agrícoles, que són ben presents a la DO Montsant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada