Cal Blay continua aquest mes d’abril amb el seu calendari d’activitats enogastronòmiques i ho fa amb un sopar–maridatge amb els caves i vins ecològics de Parés Baltà, un celler 100% familiar de Pacs del Penedès que cultiva les vinyes des de 1790. El sopar-maridatge, que es portarà a terme el divendres 19 d’abril a les nou de la nit al restaurant Cal Blay Vinticinc, ubicat a Sant Sadurní d’Anoia, començarà amb un aperitiu composat per ravioli de gambes amb alls tendres i refregit d’all i guindilla i el vermut dels diumenges, acompanyat del Cava Brut Nature de Parés Baltà. El menú del sopar continuarà amb tres plats: coca de tonyina marinada amb tomàquets confitats i formatge de cabra, estofat de sípia a la bruta amb pèsols i favetes tendres i xai de llet confitat amb herbes, patata, ceba i tomàquet. Cada plat estarà acompanyat per un vi ecològic de Parés Baltà: el vi blanc Calcari i els vins negres Indigena i Mas Irene. Per acabar, se servirà formatge català sel·leccionat acompanyat del vi negre Mas Irene i un postre de maduixes amb xocolata blanca, que es maridarà amb Cava Blanca Cusiné.
Amb
aquest maridatge Cal Blay continua la seva aposta per “donar a conèixer la
brillant combinació de la gastronomia local amb els millors vins i caves
penedesencs, alhora que també està preparant altres activitats relacionades amb
la gastronomia pràctica, com cursos de cuina i tallers culinaris per empreses”.
Per assistir al sopar–maridatge de Cal Blay amb Parés Baltà, que té un preu de
35€ (IVA inclòs), cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 93.891.00.32 o bé
enviant un correu electrònic a restaurant@calblay.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada