dimarts, 9 d’abril de 2013

Oriol Rossell finalitza la primera fase d’implantació de la metodologia 'Lean Thinking' en la seva gestió



El celler de Sant Marçal Oriol Rossell aposta "per la innovació i la millora contínua" de la mà de l’aplicació de la metodologia japonesa  ‘Lean Thinking’ en els seus processos de treball. Aquest sistema de treball originari de Toyota, al Japó, basat en la innovació i millora contínua i en la participació de totes les persones implicades en els diferents processos de treball de l’empresa, permet optimitzar tots els processos, reduint el temps dels mateixos, cercant l’excel·lència. En aquesta primera fase s’ha intervingut en la gestió d’estocs, cosa que “permetrà controlar i garantir els estocs ideals de components i productes acabats permetent cobrir les demandes dels clients amb el màxim rigor i eficiència possibles”.

1 comentari:

  1. Doncs fàcil no serà, en la elaboració del cava no pots ajustar el ritme de producció a la demanda. Ans al contrari, el ritme de producció es innexorablement fixe i si la demanda afluixa et menjes la producció sobrant! Queda millorar els processos per optimitzar l'us dels recursos, però amb els estocs no se si es pot fer massa cosa...per suposat a Oriol Rossell saben millor que ningú fins on poden arribar i cal animar-los perque el Lean es un mètode molt i molt interessant.

    ResponElimina