divendres, 12 d’abril de 2013

Maridatge de tonyina i Vins del Terrer, a l'espai MiT de Gràcia



Tuna & Vinyes del Terrer és com s’ha batejat el taller/curs que tindrà lloc a l’Espai MiT (Carrer Milà i Fontanals 14-26 del barri de Gràcia de Barcelona) a les vuit del vespre del 29 d’abril. En el taller/curs s’explicarà amb profunditat com diferenciar les parts de la tonyina, com cuinar-les cadascuna i com aprendre a distingir la qualitat d’una bona tonyina, així com a maridar-la amb tot tipus de vins. En aquest cas es comptarà amb els vins de Vinyes del Terrer  (DO Tarragona). S’oferiran plats com un escabetx de tonyina, un tartare, un tataky, un guisat amb samfaina... La presentació anirà a càrrec d’Adelf Morales. El taller/curs s’ofereix per 55€ tot inclòs (curs, degustació i maridatge). Les places són limitades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada