dimecres, 3 d’abril del 2013

Mail Boxes Etc. diu que “el principal punt de conflicte que es troben els productors a l'hora d'exportar vi és la logística"

 

La companyia Mail Boxes Etc. Ha analitzat el resultat dels seus enviaments especialitzats en vi des d'Espanya a l'estranger. El 2012 Espanya va mantenir el segon lloc en enviaments amb més de 19,2 milions d'hectolitres per tot el món. Segons dades de la companyia, petits i mitjans cellers veuen en l'exportació dels seus vins a països com USA i Xina una sortida a la crisi. Espanya és el tercer país productor de vi a nivell mundial. Només l'any passat va produir més de 29 milions d'hectolitres de vi sent el país que més superfície de vinyes té al món. “Per terres de tot el nostre país existeixen centenars de cellers grans, petites i mitjanes i el nostre vi és altament demandat per tots els racons del país. No obstant això aquests cellers es troben amb el principal problema de la logística i les normatives per enviar els seus productes”, segons Mail Boxes Etc.
Josep María Obiols, director de Mail Boxes Etc. recorda que “si ets productor de vi, majorista, propietari d'una tenda de vins, restaurador o sumiller i necessites enviar vi a Espanya o a la resta del món necessites complir amb els permisos i normes d'importació / exportació dels respectius països. Des de Mail Boxes Etc. portem anys especialitzant-nos en aquest servei i cobrim una bona part del territori mundial”. S’afegeix que “el principal punt de conflicte que es troben els productors a l'hora d'exportar vi és la logística i ara, gràcies a un canal exclusiu, la xarxa Mail Boxes Etc. és capaç d'exportar el vi espanyol de tots els cellerers no només a Estats Units, sinó també a diversos països d'Àsia, oferint l'oportunitat d'entrar en un mercat tan important però tan complicat al mateix temps”.
“Un exemple del que estan fent les empreses espanyoles per vendre vi a l'estranger és el vi que acaba de llançar al mercat a EUA la llegenda del blues B.B. King. La col·lecció es diu B.B. King Signature Collection i està composta per un vi negre i un altre blanc. El vi procedeix del celler espanyol Santa Cruz, d’Almansa”, explica el director de Mail Boxes Etc. Mail Boxes Etc. s'ha posicionat a Espanya com una de les empreses referents en l'enviament de paquets. En els primers tres mesos de l'any ha inaugurat 10 nous centres per tot el país, “el que demostra la seva consolidació amb més de 180 tendes i la seva aposta per l'autoocupació en temps de dificultat laboral”. La companyia va presentar per aquest 2013 una gira de jornades de formació i portes obertes a nivell local i mensual per diferents regions d'Espanya amb l'objectiu de donar a conèixer i promoure la cultura de l'autoocupació i l’emprenedoria de la mà d'una xarxa consolidada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada