L'organització
ambiental WWF Espanya celebra a Barcelona el migdia d’aquest dijous, 8 de
novembre, la clausura del projecte “VI ecològic i suro FSC, un brindis per la
terra”, que ha vingut desenvolupat durant dos anys, gràcies a la col·laboració
del Ministeri (MAGRAMA). “Obrir una ampolla de vi per brindar per la gestió
sostenible del territori com a motor del desenvolupament rural”. Aquest és
l'objectiu que ha portat a WWF a desenvolupar el projecte “Vi ecològic i suro FSC”.
La combinació de vi ecològic i suro “permet demostrar que els productes que sumen
qualitat i respecte al medi ambient són una oportunitat per mantenir els
nostres pobles, costums i pràctiques vives”. S’afegeix que “recuperant el
vincle avui pràcticament desaparegut entre dos sectors complementaris, el vitivinícola
i el surer, millorem la seva competitivitat, preservem el medi ambient i
assegurem la qualitat de vida en el mitjà rural”. WWF treballa de la mà amb
tots dos sectors per posar al mercat un producte, vi ecològic o natural tapat
amb suro FSC, d'excepcionals qualitats ambientals. La meta principal del
projecte és convertir-se en “un referent a futur per a altres empreses,
demostrant que medi ambient i desenvolupament rural han d'anar de la mà”.
Per aquest dijous, l'organització ha
preparat al Mercat de Santa Caterina de Barcelona un tast exclusiu d'una
selecció de vins elaborats amb raïm ecològic i tapats amb suro FSC que formen
part del projecte. A més es compartiran els resultats d'aquest projecte i les
experiències adquirides en aquests dos anys de treball.
Més informació a: http://www.wwf.es/que_hacemos/bosques/nuestras_soluciones/corcho_fsc_si/vino_ecologico_y_corcho_fsc/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada