dilluns, 5 de novembre de 2012

Dijous es clausura a Barcelona el projecte 'Vi ecològic i suro FSC'




L'organització ambiental WWF Espanya celebra a Barcelona el migdia d’aquest dijous, 8 de novembre, la clausura del projecte “VI ecològic i suro FSC, un brindis per la terra”, que ha vingut desenvolupat durant dos anys, gràcies a la col·laboració del Ministeri (MAGRAMA). “Obrir una ampolla de vi per brindar per la gestió sostenible del territori com a motor del desenvolupament rural”. Aquest és l'objectiu que ha portat a WWF a desenvolupar el projecte “Vi ecològic i suro FSC”. La combinació de vi ecològic i suro “permet demostrar que els productes que sumen qualitat i respecte al medi ambient són una oportunitat per mantenir els nostres pobles, costums i pràctiques vives”. S’afegeix que “recuperant el vincle avui pràcticament desaparegut entre dos sectors complementaris, el vitivinícola i el surer, millorem la seva competitivitat, preservem el medi ambient i assegurem la qualitat de vida en el mitjà rural”. WWF treballa de la mà amb tots dos sectors per posar al mercat un producte, vi ecològic o natural tapat amb suro FSC, d'excepcionals qualitats ambientals. La meta principal del projecte és convertir-se en “un referent a futur per a altres empreses, demostrant que medi ambient i desenvolupament rural han d'anar de la mà”.
            Per aquest dijous, l'organització ha preparat al Mercat de Santa Caterina de Barcelona un tast exclusiu d'una selecció de vins elaborats amb raïm ecològic i tapats amb suro FSC que formen part del projecte. A més es compartiran els resultats d'aquest projecte i les experiències adquirides en aquests dos anys de treball.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada