Ja fa dues setmanes que va finalitzar
la verema a Pazo de Señorans, qualificada per Marisol Bueno, propietària del
celler, com a “excel·lent”, amb uns rendiments molt baixos -un 60% inferiors a
l'any anterior- i una qualitat “elevadíssima” a nivell analític. Aquestes
anàlisis del vi àdhuc en fermentació revelen una bona concentració i un molt
bon grau alcohòlic. La verema de les prop de 90 hectàrees d’albarinyo que
posseeix Pazo de Señorans –entre pròpies i les dels seus viticultors- va ser
ràpida, es va començar l'1 d'octubre i va finalitzar el 6 d'aquest mateix mes,
i en general no va haver-hi cap complicació gràcies a la bona climatologia
d'aquests dies. Marisol Bueno creu, per tant, que el vi de l'anyada 2012 podrà
tenir “una excel·lent classificació, encara que caldrà esperar a veure com
evoluciona”.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada