dilluns, 22 d’octubre de 2012

Un 60% menys de raïm a Pazo de Señorans, encara que d'una qualitat “elevadíssima”




Ja fa dues setmanes que va finalitzar la verema a Pazo de Señorans, qualificada per Marisol Bueno, propietària del celler, com a “excel·lent”, amb uns rendiments molt baixos -un 60% inferiors a l'any anterior- i una qualitat “elevadíssima” a nivell analític. Aquestes anàlisis del vi àdhuc en fermentació revelen una bona concentració i un molt bon grau alcohòlic. La verema de les prop de 90 hectàrees d’albarinyo que posseeix Pazo de Señorans –entre pròpies i les dels seus viticultors- va ser ràpida, es va començar l'1 d'octubre i va finalitzar el 6 d'aquest mateix mes, i en general no va haver-hi cap complicació gràcies a la bona climatologia d'aquests dies. Marisol Bueno creu, per tant, que el vi de l'anyada 2012 podrà tenir “una excel·lent classificació, encara que caldrà esperar a veure com evoluciona”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada