divendres, 19 d’octubre del 2012

El 10è Vins&Blogs de la Penedesfera, el 10 de novembre al Vinseum de Vilafranca

 
 
El Most Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i del Cava convida al 10è Vins&Blogs de la Penedesfera, o millor dit Most&Blogs, ja que serà tematitzat en la cultura audiovisual per parlar de cinema, fotografia, sèries de televisió o curtmetratges. L'espai de trobada serà el Vinseum Museu de les Cultures del Vi de Catalunya el dissabte 10 de novembre, on a més a més de la conversa a la nova Taverna de Vinseum, amb una visita prèvia a la nova exposició del reobert Palau Reial, es podrà assistir a la projecció de la collita 2012 i el tast de vi i cava posterior a l'auditori del museu. Per participar-hi només cal quna inscripció a: Online Ticketing for 2n Most&Blogs o 10è Vins&Blogs de la Penedesfera powered by Eventbrite. Poden participar-hi blocaires de dins i fora de la Penedesfera però només hi ha 50 places disponibles pels primers 50 que s'apuntin. L'activitat és gratuïta i aquest és el programa:

10 de novembre de 2012
Vinseum Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

    * 10:30 – Benvinguda al Vinseum
    * 10:45 – Visita a la nova exposició del reobert Palau Reial i conversa entorn de la cultura audiovisual a la Taverna de Vinseum
    * 12:00 – Projecció a l'Auditori de la Collita 2012 - Històries del vi: Cellers que dansen: Aman (5'53'' min.), Grenouille d'hiver (17'43'' min.), Serres del Priorat (Wine Credits) (1' min.), Sumiller (7'29'' min.), Cavasfera (17' min.) i Amor Rosa (4'40'' min.)
    * 13:15 – Tast de vins i caves del Penedès

El hashtag a twitter serà #Penedesfera
Vinseum

El Most és un esdeveniment anual d’abast europeu que cada any vol recollir la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, del vi i del cava. El Most també te facebook http://www.facebook.com/mostfestival i twitter http://twitter.com/mostfestival. La segona edició del festival se celebrarà del 8 a l'11 de novembre de 2012 i vol ser l’acte principal al Penedès del Dia Europeu de l’Enoturisme (11 novembre). Most també vol brindar pel bon cinema amb una programació acurada de bones pel·lícules i diverses activitats cinematogràfiques.

El Festival s’estructurarà en diverses seccions:

   1. Collita 2012: cada any recollirà la millor producció audiovisual europea sobre vins i caves. Constarà de diferents premis
   2. Gran Reserva: selecció de pel·lícules inèdites de grans autors i de qualsevol gènere.
   3. Premis Honorífics: cada any es convidarà autors i protagonistes del món del cinema i es premiarà la trajectòria dels més destacats.
   4. Mostra de Curtmetratges
   5. Sessions infantils
   6. Jornades professionals
   7. Seccions paral·leles.

Els Vins&Blogs són les trobades informals de blocaires al Penedès que impulsa la Penedesfera. El seu format és molt semblant al conegut com a Beers&Blogs i es realitzaran segons la convocatòria de cada blocaire organitzador. La primera enquesta del portal de la Penedesfera va servir per triar el nom entre totes les opcions proposades –relacionant les paraules blogs, vi, vins, cava, most, bacus, etc.– adaptant al Penedès les trobades i d'acord amb un dels objectius de la Penedesfera en fomentar la cultura de la vinya, del vi i del cava, a la xarxa. Principalment es parla de totes les temàtiques que envolten els blocaires de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf però l'invitació no és només per als blocaires de la Penedesfera, sinó que és oberta a “qualsevol persona interessada a compartir una bona estona desvirtualitzant les experiències viscudes en aquest mitjà”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada