dissabte, 20 d’octubre del 2012

200.000 gràcies




L’escriptor i filòsof nord-americà Henry David Thoreau va escriure que si un es deixa portar cap als seus somnis, i posa obstinació a viure la vida que ha imaginat, no trigarà molt a conèixer les mels de l'èxit inesperat. Una mica això és el que m’ha passat amb el bloc que estan llegint, que acaba d’arribar a una barrera que mai hauria imaginat, la de les 200.000 visites. Per mi l’èxit d’aquest bloc, que en dues ocasions ha estat finalista dels Premis Blocs Catalunya i que ha rebut una distinció al concurs que convoca la DO Catalunya com a referència informativa (el Concurs Blog DOCat 2012), és del tot inesperat. Més de 100.000 visites comptabilitza aquest bloc des del passat 23 de gener. Vi-Franc naixia el dimarts 12 de maig de 2009 amb el següent post: “Després d'uns anys retorno a l'esfera bloc a causa d'un virus que avui mateix, tot dinant, m'ha inoculat la Gemma Urgell, la responsable de comunicació de l'Incavi. Enceto aquesta nova etapa amb la voluntat de parlar obertament sobre el món del vi (per això el meu bloc parla de franquesa, tot jugant amb el meu cognom, que prové dels territoris francs). Pretenc parlar, principalment, del vi de casa nostra, i compartir amb l’esfera blocaire  informacions, descobertes, inquietuds i neguits. No es pot viure al marge de les noves tecnologies al segle XXI i, com diu la Gemma Urgell, cal obrir-se a les noves possibilitats que ens permeten interactuar amb els nostres lectors”. Des d’aleshores hi ha hagut més de 2.300 post i un creixent interès pels seus continguts, que algun cop han estat ben crítics i punyents. Per tot plegat us vull donar les gràcies, especialment a la meva familia, 200.000 gràcies!

8 comentaris:

  1. Joan Carles Anguera, Marçà20 d’octubre del 2012, a les 11:42

    felicitats

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats Ramon. Un bloc que jà és un referent!

    ResponElimina
  3. Moltes Felicitats Ramon!!
    Un èxit molt ben merescut després de tota la dedicació que hi has posat!!
    Albert

    ResponElimina
  4. Com a mínim, de part meva també he de dir un "de res!", Ramon. Sempre és un plaer i, molt sovint per a mi, una necessitat estar al dia de tot el que passa gràcies als teus posts.
    Salut!
    Joan

    ResponElimina
  5. Ets un referent en la informació sobre el món del vi. T'has convertit en un espai imprescindible per estar al dia. Enhorabona i endavant

    ResponElimina
  6. Ramon!! Felicitats de nou!! Encantada d'haver-te inoculat el virus blocaire, però la gràcia està en la persistència i les ganes que hi poses!! Una abraçada!

    ResponElimina
  7. Moltes Felicitats Ramon!!

    Nosaltres ja som fidels al teu bog i totalment convertits en aquesta religió de conèixer el bon vi. Per culpa teva cada vegada tenim el nas mes fi!!

    ResponElimina