dimecres, 31 d’octubre de 2012

L'Institut del Cava aposta "més que mai" per la formació específica

La tercera edició del Curs “Wine Education”, organitzat per la patronal Institut del Cava i adreçat als professionals del sector del cava i del vi amb inquietuds per a incrementar els coneixements de la llengua anglesa, es va cloure divendres passat. Durant les 60 hores presencials, els participants (enòlegs, caps d’exportació, directors comercials, coordinadors de centres de visites i propietaris de cellers) van tenir ocasió de fer una immersió a la llengua anglesa. L’objectiu dels curs és “disposar de les eines per a anar més enllà de conèixer el vocabulari i la gramàtica anglesa del vi en anglès i també conèixer de prop les peculiaritats d’altres zones vitivinícoles com Califòrnia, Nova Zelanda i/o Austràlia, etz.” El curs, segons l'Institut del Cava, té una doble finalitat: “millorar i evitar els típics errors que es fan en anglès i a l’hora incrementar els  coneixements tècnics del vi”. El responsable del curs és el formador Patrick M. Johnston, titulat per la Universitat de Cambridge amb més de 10 anys  d’experiència, especialment en el camp de l’anglès vitivinícola.
    Com a part dels serveis oferts per el Institut del Cava, la patronal està apostant “més que mai” per la formació específica del sector, mitjançant el disseny, coordinació, organització i execució de cursos d’exportació, enoturisme, idiomes, les noves xarxes socials i el seu potencial, la distribució del vi, el tast de cava… Fins a dia d’avui, més de 150 professionals en actiu del sector han participat activament en la formació impartida des de l'Institut del Cava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada