Cal Blay continua amb la seva programació estable de maridatges al restaurant de Sant Sadurní d’Anoia “amb els productes dels millors vins i caves del Penedès”. Si en els darrers mesos els protagonistes han estat Caves Nadal o Caves Pere Ventura, ara arriba el torn de Juvé & Camps, Freixenet i Jean Leon. Així, aquest divendres 19 d’octubre al vespre el restaurant Cal Blay Vinticinc acull un maridatge de la gastronomia de Cal Blay i dels productes de Juvé & Camps. En aquest maridatge, Cal Blay proposa un menú format d’aperitius, tres plats i dos postres, on destaca l’amanida de bolets amb vieires i el xai lletó farcit amb poma i castanyes. Pel que fa als vins i caves, es podran tastar fins a sis caves diferents de Juvé & Camps, com el Reserva de la Família, el Milesimé i el Gran Juvé & Camps, així com un vi negre i un vi blanc. El maridatge començarà a les 21.00 hores i té un preu de 35€ (IVA inclòs) per comensal. En els propers mesos els protagonistes dels maridatges a Cal Blay Vinticinc seran Freixenet, que se celebrarà el 16 de novembre, i Jean Leon, que es portarà a terme el 14 de desembre. La reserva prèvia per a participar-hi es pot fer o bé trucant al restaurant (93.891.32.00) o bé enviant un correu electrònic a restaurant@calblay.com. A més, el restaurant està participant en la campanya Restaurantes Contra el Hambre, una iniciativa de l’ONG “Acción contra el hambre” i de la Federació Espanyola d’Hosteleria amb l’objectiu lluitar contra la desnutrición infantil que es porta a terme fins al 15 de novembre. Així, sis plats de la carta de Cal Blay Vinticinc són ”plats solidaris” durant aquest període. Això significa que per cada client que esculli un d’aquests plats, el restaurant dóna una quantitat (0,50€ o 1€, segons el plat) que anirà destinada al tractament de la desnutrició infantil en els països més pobres del món. A part d’aquests sis “plats solidaris”, els clients que triïn el “Menú txuletón” o el “Menú 4+4” també faran que Cal Blay doni a l’ONG una quantitat que va d’1€ a 2€ segons el menú triat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada