dimarts, 30 d’octubre de 2012

Alumnes de l'Escola d'Hostaleria de Barcelona assisteixen a una degustació oferta pel Consell Regulador del Cava

 
 
Més de 40 alumnes de l'Escola d'Hostaleria CETT, adscrita a la Universitat de Barcelona, van fer ahir una degustació oferta per l'enòleg de Juvé & Camps i membre del Comitè de Tast del Consell Regulador del Cava, Toni Cantos. Els alumnes han pogut conèixer la història i les varietats de raïm amb les quals s'elabora el vi base del cava o els diferents tipus de cava que hi ha, cosa que ha fet augmentar els seus coneixements sobre aquest vi escumós. A més, han rebut una classe magistral a càrrec del cuiner singapurès Kok Sen Chee, guanyador del V Concurs de Xefs Internacionals d'Alta Cuina Espanyola de l'ICEX, celebrat recentment a Madrid. Aquesta jove promesa de la cuina ha mostrat als assistents la recepta 'Sobre de mar', guanyadora del certamen. És un plat amb el qual va aconseguir convèncer el jurat d'un certamen que té com a objectiu que els concursants ofereixin en una recepta de producció pròpia, els sabors i les tècniques assimilades durant el seu període de formació en els millors restaurants espanyols. Kok Sen Chee ha tornat a Espanya per gaudir del viatge gastronòmic a Catalunya, ofert conjuntament pel Consell Regulador del Cava i pels Joves Confrares i amb el qual va ser premiat en el concurs. Durant la seva estada a Catalunya, ha assistit a la Setmana del Cava de Sant Sadurní d'Anoia, on ha estat investit Jove Confrare de la Confraria del Cava. Així mateix, ha visitat diferents cellers per conèixer els secrets del cava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada