El celler Miquel Pons (www.cavamiquelpons.com) ha presentat a Seattle la seva gamma de vins i caves durant aquesta passada setmana en l’acte organitzat per l’agència per a la competitivitat ACC1Ó, de la Generalitat. Ha estat a través d’una jornada de Catalan Wines USA (www.catalanwinesusa.com) la plataforma creada per promocionar i comercialitzar els productes i empreses catalanes arreu del món. Més d’un centenar de professionals del sector vinícola, entre empresaris, importadors i distribuïdors, han pogut tastar els vins i caves de Miquel Pons i d’un grup de cellers catalans més que han participat en la presentació que s’ha fet al centre Rainier Club de Seattle. El celler de La Granada ha presentat als empresaris americans tota la seva gamma de productes i ha realitzat tastos del seu cava de referència, Eulàlia de Pons Brut Reserva, el nou cava Brut Reserva, i el vi negre Cabernet Natur, que han tingut “una molt bona acceptació”, segons el celler. Les caves Miquel Pons ja estan exportant ara mateix a 15 països de tot el món. L’exportació als Estats Units és un dels objectius més importants per al celler de La Granada per als pròxims anys dins la seva estratègia d’expansió internacional. Al juny ja es van presentar els seus vins als celleristes i importadors de Nova York, i ara s’ha fet una acció similar a Seattle.
Miquel Pons és un celler dedicat al conreu de la vinya i a la producció de vins des de fa 250 anys. Des de l’antiga masia de Cal Montargull a La Granada, l’Alt Penedès, elabora vins i caves integrats dins les Denominacions d’Origen Penedès i Cava. Actualment disposa d’una finca de més de 60 Hectàrees de vinya des de l’Arboç i fins al terme de Subirats, de les quals 40 són de propietat. El 1992 els germans Joan i Pere Pons van iniciar un impuls de modernització i ampliació de producció i comercialització que ha portat al grup Miquel Pons a produir una vintena de referències, un 10% de les quals s’exporten a una quinzena de països de tot el món. Els pròxims anys s’espera augmentar l’exportació fins al 30% i arribar a facturar més de dos milions d’euros anuals. Actualment el grup inclou també empreses que gestionen la comercialització, la televenda i altres serveis per al sector vitivinícola.
Miquel Pons és un celler dedicat al conreu de la vinya i a la producció de vins des de fa 250 anys. Des de l’antiga masia de Cal Montargull a La Granada, l’Alt Penedès, elabora vins i caves integrats dins les Denominacions d’Origen Penedès i Cava. Actualment disposa d’una finca de més de 60 Hectàrees de vinya des de l’Arboç i fins al terme de Subirats, de les quals 40 són de propietat. El 1992 els germans Joan i Pere Pons van iniciar un impuls de modernització i ampliació de producció i comercialització que ha portat al grup Miquel Pons a produir una vintena de referències, un 10% de les quals s’exporten a una quinzena de països de tot el món. Els pròxims anys s’espera augmentar l’exportació fins al 30% i arribar a facturar més de dos milions d’euros anuals. Actualment el grup inclou també empreses que gestionen la comercialització, la televenda i altres serveis per al sector vitivinícola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada