'Montsant en blanc i negre' és el tast que la DO Montsant durà a terme el proper dissabte 20 d’octubre en el marc de Mercat de Mercats, a Barcelona. L’enòleg del celler Pascona, Toni Ripoll, serà l’encarregat d’apropar els vins de la DO als assistents, i ho farà de la mà de dos vins blancs i dos negres. Els blancs escollits per al tast són Les Sorts blanc, del Celler el Masroig, i Solpost blanc, de Cellers Sant Rafel. En el cas dels negres, La Comèdia, de Celler Comunica, i Pascona Tradició, de Celler Pascona, acabaran de completar la representació de la DO. El dissabte 20, a partir de les 13:15, a la sala Celler dels Sumillers (Av. Catedral / Pg. Cambó), s’exposaran les característiques que defineixen la DO Montsant i els trets distintius dels seus vins. És a dir, de com climatologia, sòls, orografia, varietats, vinificacions, criança... acaben configurant el producte final.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada