Alella Vinícola complementa la seva oferta enorturística amb sopars maridatge. Segons s'ha informat avui dimarts, ja fa temps que Alella Vinícola elabora programes trismestrals de visites al celler. Cada dissabte i cada diumenge el visitant té l’oportunitat de conèixer les instal·lacions de l’empresa i els processos d’elaboració dels vins, alhora que tastar alguns dels productes de la casa. De tant en tant, a més, els responsables d’enoturisme del celler organitzen visites guiades a les vinyes. Ara, com a complement a aquest programa, Alella Vinícola amplia l’oferta amb un sopar maridatge mensual, com el que va tenir lloc el passat 8 de març al Celler Marfil, el restaurant propi. El tema triat en aquesta ocasió era la calçotada i els amfitrions del sopar van ser la sommelier Rosa Vila, l’enòleg Xavier Garcia i el cuiner Farid Ouada. El pròxim sopar maridatge serà el 26 d’abril, dedicat a la Fira d’Abril.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada