dimarts, 13 de març del 2012

Sopars maridatge, a Alella Vinícola


Alella Vinícola complementa la seva oferta enorturística amb sopars maridatge. Segons s'ha informat avui dimarts, ja fa temps que Alella Vinícola elabora programes trismestrals de visites al celler. Cada dissabte i cada diumenge el visitant té l’oportunitat de conèixer les instal·lacions de l’empresa i els processos d’elaboració dels vins, alhora que tastar alguns dels productes de la casa. De tant en tant, a més, els responsables d’enoturisme del celler organitzen visites guiades a les vinyes. Ara, com a complement a aquest programa, Alella Vinícola amplia l’oferta amb un sopar maridatge mensual, com el que va tenir lloc el passat 8 de març al Celler Marfil, el restaurant propi. El tema triat en aquesta ocasió era la calçotada i els amfitrions del sopar van ser la sommelier Rosa Vila, l’enòleg Xavier Garcia i el cuiner Farid Ouada.  El pròxim sopar maridatge serà el 26 d’abril, dedicat a la Fira d’Abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada