dimecres, 7 de març del 2012

Seminari de cava a Prowein


El Consell Regulador del Cava i l'ICEX han  impulsat un seminari de cava a la fira del sector més important d’Alemanya, la Prowein de Düsseldorf:

Barcelona, 6 de març del 2012.- El Consell Regulador del Cava i el Instituto de Comercio Exterior (ICEX) han impulsat per primera vegada un seminari sobre el cava a la fira Prowein, que es celebra anualment a la ciutat de Düsseldorf. La fira constitueix la cita del sector més important d’Alemanya i una de les més destacades a nivell mundial. La prestigiosa sommelier Yvone Heistermann ha estat l’encarregada d’impartir el seminari i el tast posterior dels diferents tipus de cava.
El president del Consell Regulador del Cava, Gustavo García Guillamet, va destacar que Alemanya “és el primer país importador de cava, amb 40,36 milions d’ampolles venudes l’any 2011”. Per García Guillamet, “participar a una fira tan important com la de Prowein, que no només és la més rellevant d’Alemanya, sinó també del món, és molt positiu pel sector”. Més de 80 empreses de cava tenen presencia al mercat alemany. García Guillamet va ressaltar que el creixement del cava al mercat exterior “té una línia ascendent en continu creixement”.
De la seva banda, la sommelier Yvonne Heistermann, va destacar que els alemanys valoren molt el cava “per la seva bona qualitat”. En concret i segons aquesta experta, es decanten pels caves secs.
Uns 3.700 expositors participaran aquest any a la fira, que celebra la seva 19 edició del 4 al 6 de març i espera rebre uns 40.000 professionals. La importància d’aquesta cita rau en el número de visitants i als expositors dels principals productors de vins i altres begudes alcohòliques. També destaca la participació de minoristes, majoristes, representants de la

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada