dimarts, 20 de març del 2012

16 cellers del Penedès, a Palma




Amb més participació que l'any passat, tot i que només hi han pres part 16 cellers, ahir la DO Penedès va mostrar els seus nous vins a Palma de Mallorca:

Ahir a la tarda, i per 13è any consecutiu, es va celebrar a l’Hotel Son Vida de Palma de Mallorca, la primera de les presentacions del 2012 “Descobreixi els Nous Penedès”, mostrant així les novetats dels vins de la zona als professionals del sector. L’acte organitzat per l’Associació Vinícola Catalana i la Denominació d’Origen Penedès, també se’l coneix com al “Saló de Vins del Penedès”, i té el seu origen l’any 1996 a Barcelona. Posteriorment va ser portat a Madrid i, de forma especial, a Mallorca.
Enguany, s’ha superat la previsió d’assistència segons l’anterior edició, amb la participació de 4 cellers més, sent així un total de 16: 


ALBET I NOYA
BODEGAS CA N´ESTELLA
BODEGAS PINORD
CAN FEIXES
CAN RÀFOLS DELS CAUS
EMENDIS
GRAMONA
HERETAT MAS TINELL
JANÉ VENTURA
JEAN LEON
JUVÉ Y CAMPS
MAS RODÓ
NADAL
PARATÓ
PARÉS BALTÀ
TORELLÓ

Els vins que van presentar,  de 16 cellers, van ser 56 blancs, 38 negres i 18 rosats. Entre les novetats, hi havia 24 vins que han obtingut un reconeixement especial, 3 que presentaven nou packaging i per últim el llançament de 2 vins nous al mercat. La següent parada per aquest cicle de presentacions, la trobem a Barcelona, on la Casa Batlló l’acollirà el proper 16 d’Abril. I ja per a finalitzar, l’Hotel Palace de Madrid serà la seu on es congregaran els cellers donant a conèixer “Els Nous Penedès”.
La presència dels vins de la Denominació d’Origen Penedès en més de 130 països, fa que sigui una de les DO’s més important de les existents a l’Estat Espanyol. Pels vins del Penedès, el mercat de les Illes Balears és el tercer per ordre després de Catalunya i Madrid. Això fa que les presentacions a aquestes zones siguin tant importants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada