dijous, 29 de març de 2012

Intervin, dia 4 (tercera part)


La jornada l'he continuat amb Joan Juvé, la seva esposa i la seva filla tastant les novetats de la casa a Intervin. Després de comprovar com encara és massa aviat per jutjar el nou vi tranquil rosat de la marca, elaborat amb pinot noir i que es dirà Ermita Rosé, m'ha agradat força el nou cava dolç de la marca, el brut Gran Reserva Sweet. Elaborat amb xarel·lo, macabeu i parellada, és un cava amb 50 mesos de criança i 50 grams de sucre. No és empalagós. El licor d'expedició, de fet, està elaborat amb el mateix vi base. Ideal per a foies o formatges blaus, també marida bé amb postres i xocolates. El presenten com un 'caprici de capricis'. A l'estand de Juvé & Camps també he tastat el Blanc de Noirs (un producte elaborat amb pinot noir on destaquen les fruitetes vermelles i que ha anat millorant des del seu naixement ara fa dos anys) i el cremós però fresc i aconseguit Millésimé (chardonnay) del 2008.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada