dilluns, 4 de febrer de 2013

Vi i oli a Subirats el dia 16, de la mà de Vicicling


Les caves Fèlix Massana


El proper 16 de febrer l’empresa Vicicling (www.vicicling.com) especialitzada en rutes vitivinícoles pel Penedès convida a gaudir d’una activitat que combina dos dels productes més típics de la comarca: el vi i l’oli. Proposen tastar-los entre vinyes i conèixer de primera mà cóm s’elaboren. En el marc de les seves activitats trimestrals, Vicicling proposa aquest mes de febrer aquesta experiència pensada per a tots els públics. La jornada començarà amb una visita a un petit productor d’oli de Subirats, on s’explicarà el seu procés d’elaboració, seguit d’un esmorzar de pagès entre oliveres. Tot seguit, el grup s’endinsarà entre les vinyes per conèixer les feines vinícoles més importants que es realitzen durant aquesta àpoca de l’any de cara a la collita 2013, de la mà d’un expert del sector i director de Vicicling. A continuació, es visitarà el celler familiar Fèlix Massana, ubicat a Sant Pau d’Ordal: un recorregut per conèixer el procés de l’elaboració del vi, acompanyat d’un maridatge de vins i formatges. Ben entrada l’hora de dinar, una fondue entre les velles bótes del celler, liderada per un sumiller, acabarà d’arrodonir la jornada. Les reserves cal fer-les abans del 13 de febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada