Les caves Fèlix Massana |
El proper 16
de febrer l’empresa Vicicling (www.vicicling.com)
especialitzada en rutes vitivinícoles pel Penedès convida a gaudir d’una
activitat que combina dos dels productes més típics de la comarca: el vi i
l’oli. Proposen tastar-los entre vinyes i conèixer de primera mà cóm
s’elaboren. En el marc de les seves activitats trimestrals, Vicicling proposa
aquest mes de febrer aquesta experiència pensada per a tots els públics.
La jornada començarà amb una visita a un petit productor d’oli de Subirats, on
s’explicarà el seu procés d’elaboració, seguit d’un esmorzar de pagès
entre oliveres. Tot seguit, el grup s’endinsarà entre les vinyes per conèixer
les feines vinícoles més importants que es realitzen durant aquesta àpoca de
l’any de cara a la collita 2013, de la mà d’un expert del sector i director de
Vicicling. A continuació, es visitarà el
celler familiar Fèlix Massana, ubicat a Sant Pau d’Ordal: un recorregut per
conèixer el procés de l’elaboració del vi, acompanyat d’un maridatge de vins i
formatges. Ben entrada l’hora de dinar, una fondue entre les velles bótes del
celler, liderada per un sumiller, acabarà d’arrodonir la jornada. Les reserves
cal fer-les abans del 13 de febrer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada