dimarts, 26 de febrer de 2013

Les patronals AVC i UEP presenten les línies de finançament de l'Institut Català de Finances específiques pel sector agrari


La patronal Associació Vinícola Catalana (AVC) va organitzar ahir una jornada informativa sobre la línia de préstecs que l’Institut Català de Finances ha obert en col·laboració amb el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i Avalis de Catalunya, SGR, per finançar projectes d’inversió o circulant de pimes del sector primari. Avalis, avalarà de manera solidària als seus partícips en les operacions emparades pel conveni. Aquesta línia de crèdit es fa directament a través del ICF sense participació de cap entitat financera.
A la jornada hi han participat diferents cellers, elaboradors i cooperatives associades a l’AVC. La sessió ha estat orientada a informar sobre la línia específica pel sector però també s’ha fet referència a línies generals per circulant i capitalització. El ICF és un banc públic català que obté recursos del Banc Europeu d’Inversions. Els interessos als que estan subjectes els crèdits son plenament competitius i estan determinats pel valor del euríbor més un diferencial altament competitiu en aquests moments.
L’empresa XMC i la també patronal Unió Empresarial del Penedès són promotors financers del ICF i treballen conjuntament per difondre i promocionar els crèdits que concedeix el ICF. La presentació ha anat a càrrec de Xavier Montoliu, representant de la l’empresa consultora XMC. Entre altres s’han tractat els temes de la generació de documentació i la rapidesa de la tramitació, els perfils d’empresa que poden accedir al crèdit i les possibilitats d’èxit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada