dijous, 7 de febrer del 2013

Deu cellers, a la segona 'La Part Alta somriu a la crisi' de Tarragona

 

Adernats Vinícola de Nulles, Alsina & Sardà, Buil & Giné, Cellers d'Scala Dei, Cingles Blaus, Cooperativa Gandesa, Cooperativa Falset-Marçà, La Cova dels Vins, Mas Vicenç i Rosa Maria Torres participen en la segona edició de 'La Part Alta somriu a la crisi' de Tarragona. L’organitza l’Associació de Restaurants de la Part Alta Tarragona (ARPA). El celler cooperatiu Falset Marça hi participa amb un dels seus vins de referència, l’Ètim Grenache 2007. És un dels 13 vins i caves que participen en la iniciativa que té per objectiu promocionar l’enogastronomia del territori. Desprès de l'èxit de l'edició passada, aquest 2013 'La Part Alta somriu a la crisi' de nou. 18 restaurants de la Part Alta i 10 cellers del territori s'uneixen per oferir una proposta que té com a objectiu principal “maridar gastronomia i vi a un preu immillorable”. Del 8 al 24 de febrer, tant al migdia com a la nit i tots els dies de la setmana, els Restaurants de la Part Alta ofereixen menús a 17 euros i menús degustació a 17 i 30 euros (iva inclòs i begudes no incloses). A més, per cada ampolla que prenguin els comensals durant l'àpat se n'enduran una altra d'igual de regal per gaudir-la a casa seva. A més, durant totes les jornades, es realitzaran concursos a travès de Tarragona Ràdio i les xarxes socials d'ARPA i Patronat de Turisme. Els restaurants que hi participen són AQ Restaurant, Arcs Restaurant, Ares, Barhaus, Degvsta, El Llagut, Entrecopes, l'Auriga, La Cucafera, Les Coques, Lola Tapas, Palau del Baró, Pizzeria Pulvinar, Quim Quima, Racó de l'Abat, Sadoll, Taller de Cuina i Tecla60. Més informació a http://www.arpatgn.com/activitats/145

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada