dimecres, 20 de febrer de 2013

Els 'gastronomistas', una interessant, fresca i innovadora iniciativa






“Somos gastronomistas. En dos palabras: gastrónomos y periodistas. Trabajamos en periódicos, en revistas de cocina y de tendencias, en plataformas digitales, en editoriales gastronómicas, en agencias de comunicación... Escribimos sobre restaurantes, cocineros, coctelerías, vinos, libros, recetas, exposiciones, rutas, viajes, hoteles con mesa y mantel… Nos gusta tanto comer y beber como contarlo. Te invitamos a catarnos”. Aquesta és la pàgina de presentació d’una relativament nova pàgina web que trobo força interessant, fresca i també innovadora: http://www.gastronomistas.com. Me l’ha fet descubrir la companya periodista Anna Riera. Els seus autors d’alçada són Raquel Castillo, Roger Ortuño, Laura Conde, Belén Parra, Carme Gasull, Javier Sánchez Castro, Ferran Imedio, Josep Sucarrats, Isabel Loscertales i Laia Zieger. Diuen que escriuen sobre gastronomia popular amb llenguatge popular. Jo aplaudeixo la iniciativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada