Nadal
organitza el proper dissabte 9 de març un curs "exprés" sobre les propietats i
aportacions del suro en el vi i el cava que inclourà un taller sensorial d’aromes
del suro i un tast sorpresa. El curs anirà a càrrec del president de l’Institut
Català del Suro, Manel Pretel, el responsable de Medi Ambient i Sostenibilitat,
Iván Fernàndez, i Xavier Nadal, membre de la tercera generació al capdavant del
celler de Torrelavit. Tots tres explicaran les virtuts organolèptiques i
ambientals de tapar les ampolles de vi i cava amb suro, el procés productiu i
els diferents tipus de taps i les seves propietats. A més del taller d’aromes i
del tast sorpresa, els assistents podran participar al Joc del suro i guanyar
alguna de les activitats d’oci i turisme que sortejarà Nadal. Precisament, aquest
curs exprés és una de les novetats d’aquest any de l’extens programa d’activitats
que organitza anualment Amics de Caves Nadal. Sota el títol genèric de ‘Curiositats
del món del vi i el cava’, Nadal vol encetar un nou format de sessions
divulgatives amb l’objectiu d’apropar els aficionats i amants del vi i el cava
a aspectes desconeguts del món de la vitivinicultura. El preu del curs és de 10€
per persona i les inscripcions es poden formalitzar abans del 7 de març a través
del correu amics@nadal.com o al telèfon 93.898.80.11 (ext. 201).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada