dijous, 7 de febrer de 2013

Vins i gastronomia catalana a Frankfurt, del 14 al 21 de febrer


La setmana del 14 al 21 de Febrer se celebrarà a Frankfurt una setmana gastronòmica catalana. Tres restaurants de l’entorn de Frankfurt oferiran plats típics catalans acompanyats, al mateix temps, dels vins procedents de 5 de les 12 denominacions d'origen catalanes. El Restaurant Cal Pere del Maset de Sant Pau d’Ordal (Alt Penedès) ha estat l'encarregat de definir els diferents plats que es serviran, ja sigui en format de tapes con en menús de degustació. Els cellers que hi participaran seran Segura Viudas ( DO Cava), Marquès d'Alella (DO Alella), La Vinyeta ( DO Empordà), Mas d'en Gil (DOQ Priorat) i Portal del Montsant (DO Montsant). El mercat alemany és un dels principals mercats per a les exportacions de vins catalans, amb una quota del 20%.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada