dilluns, 11 de febrer del 2013

L'ACE vol apostar de forma "ferma" per Internet


Uns pressupostos austers, continuistes i aprovats per unanimitat amb aplaudiments han marcat la XXIX edició de l'Assemblea de l'Associació Catalana d'Enòlegs (ACE) celebrada aquest dissabte passat a les Caves Agustí Torelló Mata de Sant Sadurní d’Anoia.
L'ACE, el col·lectiu català d'enòlegs que agrupa vora 400 professionals, ha tingut una de les assemblees més curtes que es recorden. Al marge de l'aprovació dels sanejats comptes anuals i del cuidat i treballat pressupost per l'any vinent en previsió d'una cojuntura difícil, d'entre els altres temes tractats destaquen l'aposta ferma per la utilització de les eines de l'ACE a Internet ( web: http://www.enolegs.cat; la revista digital: http://acenologia.com; xarxes socials; Enoreports - continguts científics en enologia...) i sobretot la creació del Col·legi Català d'Enòlegs. 
El Col·legi, impulsat fa anys per l'ACE, “no és encara una realitat per molts motius tant interns com externs tot i que el complicat sistema Govern - Parlament - Comissions de Justícia i d'Agricultura barrejat amb la poca agilitat del procés i tots els períodes electorals dels últims anys, no hi han ajudat gens. La reordenació imminent dels Col·legis professionals segurament tampoc ho farà tot i les bones paraules dels partits polítics des de l'any 2008”, s'afirma des de l'ACE.
El president de l'ACE, Josep Anton Llaquet, ha fet també un sincer agraïment tant a la feina feta per tots els col·laboradors de l'ACE com als patrocinadors institucionals que malgrat els temps difícils ens permeten fer bona feina. L'ACE, un dels grups de professionals que més ha influït en el salt de qualitat i els alts nivells de valoració dels vins catalans en els mercats internacionals, ha acabat la jornada amb una visita a les Caves Agustí Torelló Mata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada