L’aiguardent de gewürztraminer
Verum (Tomelloso, Ciudad Real) s’ha situat en el quadre d'honor dels millors
d'Espanya en la votació a doble volta realitzada pels periodistes i
professionals de la comunicació de l'Associació Espanyola de Periodistes i
Escriptors de Vi (AEPEV). Aquest reconeixement se suma a la Gran Medalla
d'Or (per segon any seguit) atorgada recentment en el Concurs
Internacional de Vins i Espirituosos CINVE 2012. També se suma a altres
reconeixements obtinguts, com ara la Medalla d'Or en el Best in class en el
International Wine Spirits 2009, la Medalla de Plata en el Concurs Acquavite Dauro
a Itàlia 2009 o la Medalla de Plata en el Concurs Mundial de Brussel·les 2010. L’aiguardent
de Verum és únic al món pel seu procés d'elaboració ja que s'obté amb un alambí
que destil·la al bany maria, és a dir, no amb foc directe com en els alambins
tradicionals. Això permet treballar amb el raïm complet 100% procedent de
vinyers propis i, per tant, s’obté una major extracció d'aromes i sabors.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada