Osborne ha llançat
recentment el Solaz Coupage 2010, un nou vi “resultat de l'experiència de molts
anys buscant la innovació i l'excel·lència dels vins Osborne, que neix amb una
marcada vocació hostalera”. S’afirma des del celler que “amb una imatge més
fresca i elegant, i una etiqueta atractiva dissenyada per vestir de manera
delicada i actual les taules dels restaurants més moderns, Solaz Coupage 2010
és la millor expressió del nostre terrer. La seva elaboració a partir de la
cuidada selecció dels millors vinyers del Jaral, escollint els raïms de més
qualitat i amb elevada intensitat de color, li atorguen una singularitat
aromàtica i un equilibri perceptible des del primer xarrup”. Jo l’he trobat,
però, un pèl prim, sense gaire volum ni intensitat. És un vi fàcil, un pèl vinós
i no massa emocionant. Des d’Osborne, però, s’afirma que aquest assamblatge de
shirah i ull de llebre “és elegant en tast, amb atractius feixos brillants de
color porpra i aromes a fruits vermells i negres amb una alta fruitositat.
Orgullós en el pas per boca, saborós i perllongat, amb intensa fruita i
suggeridores espècies integrades amb lleugeres notes de fusta, el nou vi de la
gamma posseeix una fantàstica estructura que delectarà els paladars cada vegada
més exigents dels nostres consumidors i es correspon amb la línia que aquests
demanden”. Solaz Coupage 2010
ha aconseguit el seu primer gran premi, la Medalla de
Plata del III Concurs Internacional de Vins celebrat durant la fira Foccus Bilbao
2012.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada