dimarts, 5 de febrer de 2013

Solaz Coupage 2010, una novetat d'Osborne amb una marcada vocació hostalera




Osborne ha llançat recentment el Solaz Coupage 2010, un nou vi “resultat de l'experiència de molts anys buscant la innovació i l'excel·lència dels vins Osborne, que neix amb una marcada vocació hostalera”. S’afirma des del celler que “amb una imatge més fresca i elegant, i una etiqueta atractiva dissenyada per vestir de manera delicada i actual les taules dels restaurants més moderns, Solaz Coupage 2010 és la millor expressió del nostre terrer. La seva elaboració a partir de la cuidada selecció dels millors vinyers del Jaral, escollint els raïms de més qualitat i amb elevada intensitat de color, li atorguen una singularitat aromàtica i un equilibri perceptible des del primer xarrup”. Jo l’he trobat, però, un pèl prim, sense gaire volum ni intensitat. És un vi fàcil, un pèl vinós i no massa emocionant. Des d’Osborne, però, s’afirma que aquest assamblatge de shirah i ull de llebre “és elegant en tast, amb atractius feixos brillants de color porpra i aromes a fruits vermells i negres amb una alta fruitositat. Orgullós en el pas per boca, saborós i perllongat, amb intensa fruita i suggeridores espècies integrades amb lleugeres notes de fusta, el nou vi de la gamma posseeix una fantàstica estructura que delectarà els paladars cada vegada més exigents dels nostres consumidors i es correspon amb la línia que aquests demanden”. Solaz Coupage 2010 ha aconseguit el seu primer gran premi, la Medalla de Plata del III Concurs Internacional de Vins celebrat durant la fira Foccus Bilbao 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada