divendres, 1 de febrer del 2013

Finca Viladellops rega a Vilanova una nit gastronòmica dedicada a la bullabessa


Els vins de Finca Viladellops (Garraf) regaran aquest divendres, 1 de febrer, la quarta edició de la Nit Gastronòmica del restaurant El Far de Vilanova i la Geltrú (Passeig Marítim 107). El sopar, que començarà a dos quarts de deu de la nit, també tindrà com a gran protagonista la bullabessa. La bullabessa segons la xef i propietària Conxita Pérez, “és un plat senyor, sumptuós, d'aquells que demanen temps per seure a taula i fruir-ne. Té l'estructura de l'escudella nostra, la de carn, però està feta amb peixos amb molta personalitat, ben gustosos. Un brou important i treballat, amb el fons aromàtic del fonoll, i els peixos i verdures servits a part. I sense oblidar-nos, és clar, del toc final que en potencia encara més el sabor: la salsa rouille, un allioli ben roent”. Tot plegat, “un viatge als perfums de l’Occitània”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada