Els
vins de Finca Viladellops (Garraf) regaran aquest divendres, 1 de febrer, la
quarta edició de la Nit Gastronòmica del restaurant El Far de Vilanova i la
Geltrú (Passeig Marítim 107). El sopar,
que començarà a dos quarts de deu de la nit, també tindrà com a gran
protagonista la bullabessa. La bullabessa segons la xef i propietària Conxita Pérez,
“és un plat senyor, sumptuós, d'aquells que demanen temps per seure a taula i
fruir-ne. Té l'estructura de l'escudella nostra, la de carn, però està feta amb
peixos amb molta personalitat, ben gustosos. Un brou important i treballat, amb
el fons aromàtic del fonoll, i els peixos i verdures servits a part. I sense
oblidar-nos, és clar, del toc final que en potencia encara més el sabor: la
salsa rouille, un allioli ben roent”.
Tot plegat, “un viatge als perfums de l’Occitània”.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada