Les Caves Nadal celebren el pròxim dissabte 12 de maig, d'onze del matí a una del migdia, la vuitena edició de la jornada de joies gastronòmiques Tastos i Maridatges. El dilluns 14, de dos quarts d'onze del matí a una del migdia, es repeteix l'acte per a professionals. S'hi podrà degustar: Conserves selectes de la Ribera
Navarra, foie gras, conserves de peix i marisc de Galícia, formatges de
cabra i ovella de Vilassar de Dalt, rostits i embotits típics de la
nostre terra, 5J d'aglà, arròs d'alta qualitat, varietats de pans, olis
extra verge de la varietat arbequina, flors de sal de les Salines de la
Trinitat, carns d'excel.lent qualitat, especialitats en pernil cuit,
ibèric i gall d'indi, caviar Italià, formatges de llet de vaca de
Menorca, fruits secs, salats, torrats i caramel.litzats, melmelades de
fruites, brotxetes, sushi, canapès, neules, crackànies, cafès i tes...tot
això acompanyat de 6 caves i tres vins blancs de Nadal. També hi haurà copes Riedel i les darreres
tendències en disseny de vaixelles, espelmes, sals de bany i sabons de
vins i cava. El preu és de 80€ per persona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada