dimarts, 8 maig de 2012

Barbacoa riojana i els nous vins de Muga


Muga va presentar ahir a Gavà Mar (restaurant Kauai) les seves noves anyades. La festa (que va repartir els convidats entre un dinar i un sopar) va mostrar un alt nivell. Hi va assistir Albert Adrià (Tickets), Juan Carlos Iglesias (Rías de Galicia), Sergio Torres (Dos Cielos), Luís Kao (Shanghai), Jose Varela (Casa Varela), Albert Raurich (Dos Palillos), Julián Fernández i Carmen Erdocia (Taktika Berri), Joan Crosas (Roig Robí), o el sumiller Xavi Ayala (Moo), Judith Cercós (sumiller del Mandarin Oriental), Quico Arza (a la sala del Gaig), Marc Melet (sumiller de la Fonda Gaig), José Martínez (el sumiller de Via Veneto)... No hi va faltar tampoc Quim Vila o el seu soci Francesc Martí (Vila Viniteca-Calidoscopi), així com diversos representants de la premsa especialitzada convocats per l'agència Interprofit. Alguns cellers de fora fan millors actes promocionals a casa nostra que la majoria dels cellers d'aquí. Em va agradar especialment el Prado Enea del 2004.


LA FAMILIA MUGA BRINDA POR LA PRIMAVERA CON LO MEJOR DE LA COCINA CATALANA 

Bodegas Muga, junto a Quim Vila y Óscar Manresa, ha presentado en Barcelona sus nuevas añadas con una barbacoa riojana junto al mar. 

Durante la jornada, se pudieron degustar, al aire libre, típicos productos riojanos como chuletillas de cordero, pimientos rellenos, croquetas, morcilla, chorizo o torrijas, todo hecho a la brasa de sarmientos traídos directamente de los viñedos de Muga en Haro (Rioja Alta). Los vinos protagonistas fueron el Muga blanco y el Muga rosado cosecha del 2011, el tinto crianza 2008, el Muga Selección Especial 2006, y los vinos de autor como Prado Enea o Torre Muga, emblemas de excelencia que esta bodega ha querido compartir con los mejores restauradores y sumilleres catalanes.


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