El restaurant El Gat Blau de Vilafranca del Penedès, després de la maternitat
de la seva propietària, reeditarà a dos quarts de nou de la nit del dissabte 2
de juny el seu homenatge “a aquesta varietat de raïm tant nostra i autòctona
com es el xarel·lo”. La iniciativa, el Sopar dels Xarel·los, arriba a la quarta edición amb l’apadrinament
del Consell Regulador de la DO Penedès. La novetat d’aquest any es que el sopar tindrà lloc al Claustre de Sant
Francesc, un indret emblemàtic a Vilafranca i un espai on El Gat Blau serà el
primer restaurant en organitzar un acte d’aquest caire. El sopar consta de 5
plats maridats amb 5 vins de xarel.lo elaborats per cellers del Penedès. Com
cada any, conten amb la col·laboració d’Euroselecció. Enguany hio participen
els cellers Covides, Mas Can Colomé, Ca N’Estella, CavesTorello i Caves
Vilarnau. El preu per comensal s’ha fixat en 40 euros.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada