La Cambra de Comerç de Reus ha acollit aquest
dimecres unaa sessió sobre les traves tècniques a l'exportació de vins. Es tracta
d’una jornada adreçada a professionals i que s’emmarca dins de la programació
prèvia de la Reus Viu el Vi, la fira de les DO de la Cambra que enguany es
realitzarà del 8 al 10 de juny. La sessió ha estat protagonitzada per Ramon
Viader i Guixà, farmacèutic, Màster en Gestió de Qualitat, membre de
l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació i enòleg. El sadurninenc
Viader “ha estat l’encarregat de descobrir a l’audiència, formada per
representats dels cellers de casa Nostra, les condicions tècniques per elaborar
i envasar vins destinats als mercats exteriors”. La ponència ha inclòs
l’anàlisi dels diferents graus d’exigència per països. La jornada ha estat
possible gràcies a l’aliança de la Cambra amb la Consultoria vitivinícola Rius
& Rius.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada