dimarts, 29 maig de 2012

Les traves tècniques a l'exportació de vins, a la Cambra de Reus





La Cambra de Comerç de Reus ha acollit aquest dimecres unaa sessió sobre les traves tècniques a l'exportació de vins. Es tracta d’una jornada adreçada a professionals i que s’emmarca dins de la programació prèvia de la Reus Viu el Vi, la fira de les DO de la Cambra que enguany es realitzarà del 8 al 10 de juny. La sessió ha estat protagonitzada per Ramon Viader i Guixà, farmacèutic, Màster en Gestió de Qualitat, membre de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació i enòleg. El sadurninenc Viader “ha estat l’encarregat de descobrir a l’audiència, formada per representats dels cellers de casa Nostra, les condicions tècniques per elaborar i envasar vins destinats als mercats exteriors”. La ponència ha inclòs l’anàlisi dels diferents graus d’exigència per països. La jornada ha estat possible gràcies a l’aliança de la Cambra amb la Consultoria vitivinícola Rius & Rius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada