El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Marià Morer, va inaugurar ahir dissabte, a la mateixa hora que cs’inaugurava la Fira del Vi de Falset mb el conseller Ferran Cascarell, la Fira Font-rubí 2012, 4a fira multisectorial i de mostra de vins, caves, gastronomia i productes artesanals i artístics. En el decurs de la inauguració, Pelegrí va destacar obvietats i va eludir fer grans pronunciaments: “en aquesta terra de vins i caves, com és l’Alt Penedès, el sector vitivinícola és un gran exemple de com la passió, la innovació i l’emprenedoria ens permeten reinventar-nos i convertir els reptes en oportunitats”. Pelegrí també es va referir a l’interès creixent pel vi, pels orígens d’un territori i per combinar l’autenticitat amb el plaer, la salut i el turisme (enoturisme). Així, va explicar que “cada cop tenim més vies per acostar-nos als consumidors per mitjà de fires, mercats i agrobotigues que permeten una venda directa i de proximitat”. Finalment, va voler remarcar que la revolució vitivinícola ha posat sobre la taula que els grans protagonistes dels canvis són els emprenedors i que cal posar en valor el territori per treure rèdit del seu potencial. Segons Pelegrí, tot i que encara hi ha molt de camí per recórrer, hi ha perspectives de futur, i ha afirmat que “estic plenament convençut que si sabem identificar què ens pot ajudar a revitalitzar-nos, i som conscients que és a les nostres mans dur-ho a terme, més aviat sortirem de tota aquesta situació”.
diumenge, 6 de maig del 2012
Pelegrí diu al Penedès que cal posar en valor el territori
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Marià Morer, va inaugurar ahir dissabte, a la mateixa hora que cs’inaugurava la Fira del Vi de Falset mb el conseller Ferran Cascarell, la Fira Font-rubí 2012, 4a fira multisectorial i de mostra de vins, caves, gastronomia i productes artesanals i artístics. En el decurs de la inauguració, Pelegrí va destacar obvietats i va eludir fer grans pronunciaments: “en aquesta terra de vins i caves, com és l’Alt Penedès, el sector vitivinícola és un gran exemple de com la passió, la innovació i l’emprenedoria ens permeten reinventar-nos i convertir els reptes en oportunitats”. Pelegrí també es va referir a l’interès creixent pel vi, pels orígens d’un territori i per combinar l’autenticitat amb el plaer, la salut i el turisme (enoturisme). Així, va explicar que “cada cop tenim més vies per acostar-nos als consumidors per mitjà de fires, mercats i agrobotigues que permeten una venda directa i de proximitat”. Finalment, va voler remarcar que la revolució vitivinícola ha posat sobre la taula que els grans protagonistes dels canvis són els emprenedors i que cal posar en valor el territori per treure rèdit del seu potencial. Segons Pelegrí, tot i que encara hi ha molt de camí per recórrer, hi ha perspectives de futur, i ha afirmat que “estic plenament convençut que si sabem identificar què ens pot ajudar a revitalitzar-nos, i som conscients que és a les nostres mans dur-ho a terme, més aviat sortirem de tota aquesta situació”.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada