dimarts, 8 de maig de 2012

El comunicat de Torres anunciant la desvinculació de Raül Bobet


Dissabte passat ja avançava la noticia. Avui us adjunto un comunicat oficial. A continuació us adjunto el comunicat de Torres anunciant que Raül Bobet ha deixat el càrrec, de mutu acord, de director general de la companyia amb seu a Vilafranca del Penedès. No es diu tota la veritat, però aquesta és la versió oficial:

El Director General en Miguel Torres S.A., Raül Bobet, deja su cargo en la empresa para dedicarse a la gestión de sus propias bodegas en Tremp y Priorat. El Sr Raül Bobet se reincorporó a Torres en mayo 2010 para asumir las funciones de Director General y ayudar en la transición generacional. Habiendo llegado a la fase final del proceso de sucesión que requiere dedicación absoluta, hemos decidido de mutuo acuerdo que el Sr Raül Bobet deja sus funciones como Director General. A partir de este momento, dichas funciones serán asumidas por el Consejo de Administración de la empresa, yo mismo y el equipo directivo. Agradezco la labor realizada por el Sr Raül Bobet durante estos años como Director General y le deseo muchos éxitos en sus proyectos personales.

Miguel A. Torres

2 comentaris:

  1. Quina nota/empresa menys transparent. Quan el van fixar ja coneixien les condicions i llavors no importava res. Potser ara, com que ja ha fet la feina, ha de deixar es seu lloc a en Miquel Jr. No es un tracte massa "legal", que diguem.

    ResponElimina
  2. EN un any no pot fer be la feina ningú, és una empresa massa complicada i gran com perquè l'AMATEUR d'en BOBET vagi per la vida de DIRECTIU-ZEN-ESTRELLA! QUIN BLUF d'home!
    ÉS GAFE, tot el que toca...surt malament! Encara que compri els punts parker....

    ResponElimina