El Pinell de Brai mostrarà aquest dissabte, 26 de maig, a La Pianola, la seva producció enològica amb la primera edició del maridatge de vins joves, tapes selectes i bon jazz en directe. L'acte començarà a les set de la tarda. L'organització afirma que “l’enologia recupera terreny al poble terraltí com a activitat productiva i turística, alhora que es pretén popularitzar aquest producte en una iniciativa que aplega els cellers i productors, per a donar a conèixer el bo i millor del Pinell de Brai”. L’activitat ha nascut a partir dels diversos cellers existents, que veuen en la col·laboració entre ells una oportunitat per a generar espais per a la promoció dels seus productes. El celler Laureano Serres Montagut, Don Ferranti Wines, Serra de Cavalls i el celler Ca la Simona donaran a conèixer els seus vins joves fets a la Terra Alta. A més, hi haurà un celler convidat: Escoda Sanahuja. La degustació i tast dels diferents vins s’acompanyarà també amb diversos tastets selectes. En aquest sentit, l’oferta està pensada tant pels que volen conèixer el món del vi com pels que ja hi estan iniciats. Tot això anirà maridat amb l’actuació musical en directe del Truvi Jazz Quintet. Des de l’Ajuntament del Pinell de Brai s’ha vist l’experiència de treball conjunt com “un cas extraordinari i encertat”, i dóna la possibilitat a continuar amb aquest camí per a fer més fortes les empreses que donen feina i creen benefici al poble. Es recorda que s’està treballant en l’organització de la fira d’artesania Pinellart de cara al 9 i 10 de juny (www.pinellart.cat), que enguany se centrarà en els treballs i oficis entorn el món de la fusta, i on per primera vegada hi haurà un espai exclusiu perquè les empreses agroalimentàries, cellers, forns de pa i carnisseries hi puguin exposar i donar a tastar els seus productes als visitants. “Als petits pobles com el Pinell, el bon menjar i el bon beure són dos dels puntals que s’han de valorar al màxim”, afirmen des de l'ajuntament d'aquest municipi de la Terra Alta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada