dimarts, 8 de maig de 2012

Els Nous Penedès surten "exitosos" de MadridEl Consell Regulador de la DO Penedès ha informat avui que els Nous Penedès, ja presentats a Mallorca i a Barcelona, també han sortit "exitosos" de Madrid. La presentació es va fer ahir a la tarda amb la participació de 23 cellers. Aquesta és la nota de premsa:

Ahir a la tarda, es va celebrar a Madrid la última de les presentacions dels “Nous Penedès 2012”, que s’han estat duent a terme des d’Abril, mostrant als professionals del sector les novetats dels vins de la zona.
L’emplaçament per aquest acte és al prestigiós Hotel Palace, el qual aquest any, va superar l’afluència de gent en comparació a l’any passat sobrepassant així les 600 persones.

L’acte organitzat per l’Associació Vinícola Catalana i la Denominació d’Origen Penedès, també se’l coneix com al “Saló de Vins del Penedès”, i té el seu origen l’any 1996 a Barcelona. Posteriorment va ser portat a Madrid i, de forma especial, a Mallorca.

Aquest any, 23 han estat els cellers que han participat al saló, els quals van presentar més de 160 vins.

Els cellers que hi van assistir són:
Agustí Torelló, Albet i Noya, Bodegues Pinord, Bodegues Sumarroca, Bodegues Torre del Veguer, Can Descregut, Can Feixes, Can Ravella, Covides, Emendis, Gramona, Heretat Mont-Rubí, Jané Ventura, Jaume Serra, Jean Leon, Juvé y Camps, Mas Rodó, Miguel Torres, Parató Vinícola, Pardas, Parés Baltà, Sabaté Coca i U mes U fan Tres.

Entre els vins presentats s’hi van trobar 22 que han obtingut reconeixement especial, varis amb nou packaging i el llançament de 5 vins al mercat.

La presència dels vins de la Denominació d’Origen Penedès en més de 130 països, fa que sigui una de les DO’s més importants de les existents a l’Estat Espanyol. Més concretament la setena dins el Top Ten de DO’s espanyoles pel que fa a la cuota de mercat a l’estat.

Pels vins del Penedès, els mercats més importants dins l’estat són en ordre de importancia, Catalunya, Madrid i Illes Balears. Això fa que les presentacions a aquestes zones siguin tant importants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada