dimarts, 29 de maig de 2012

Vins i camins, a la Conca de BarberàAquest cap de setmana es fa també la nova proposta de 'Vins i Camins' aproparà  la DO Conca de Barberà. Es proposa gaudir de la natura i conèixer els cellers i vins de la Conca. Durant aquest primer cap de setmana de juny es farà una ruta circular seguint el GR-175, el GR 171 i part de la Ruta del Císter, tot descobrint els cellers de la DO Conca de Barberà i fent nit a l'hostatgeria del Monestir de Poblet. Se sortirà des de Prenafeta, es passarà per Montblanc, on es farà el primer tast, i s'arribarà al Monestir de Poblet per a dormir. A l'endemà es continuarà des del Monestir en direcció a l'Espluga de Francolí i es tornarà a Montblanc, aquesta vegada per un camí diferent, per seguir cap a Barberà de la Conca i conèixer el Viver de Celleristes. Es pot fer tot el recorregut sencer (dos dies), o de forma parcial.

Recorregut:

Dissabte 2 de juny 2012
Prenafeta > Montblanc > Poblet
4:30 hores. 17 km.

09:00 h: Sortim de la localitat de Prenafeta en direcció a Montblanc . Caminarem entre camps de conreu seguint la Ruta del Císter

11:00 h: Arribem a la vila Ducal i ens dirigirem cap a el Celler Mas Foraster per realitzar un tast de vins, esmorzar i visita.

12:30 h: Deixem el celler per enfilar-nos per les Muntanyes de Prades i els seus magnífics boscos (seguim el GR-175).

15:30 h: Arribem a l'ermita de Sant Joan de la Muntanya , excel.lent mirador natural on dinarem els entrepans que haurem portar cadascú. Continuarem ruta cap a la Santíssima Trinitat i la seva gruta artificial.

17:00 h: Des d'aquí tot serà pràcticament baixada fins el Monestir de Poblet . En arribar farem un tast al restaurant de l'hostatgeria i soparem i dormirem a la mateixa hostatgeria del monestir.

Diumenge 3 de juny 2012
Poblet > Espluga de Francolí > Montblanc > Barberà de la Conca
5:30 hores. 19,5 km.

09:00 h: Deixem el Monestir de Poblet , després de dormir a l'hospederia. Avançarem per pistes en bon estat per un paisatge molt agrícola rodejats de conreus de vinyes.
09:30 h: Arribem a L'Espluga de Francolí on visitarem i tastarem els vins del Celler Rendé Masdeu , i aprofitarem per esmorzar.
11:00 h: Deixem L'Espluga de Francolí seguint el GR-171 que ens portarà a Montblanc.
13:00 h: Des de Montblanc i agafant el Camí de Sant Jaume, anem direcció a Barberà de la Conca tot travessant camps de vinyes.
15:30 h: Una vegada a Barberà de la Conca, dinarem al Restaurant Marinada i posteriorment visitarem el Viver de Celleristes i tastarem els vins del Celler Gatzara .
17:30 h: Finalment deixarem Barberà de la Conca en direcció sud, tot buscant Prenafeta, el nostre punt de partida i finalitzant la ruta de Vins i Camins per la DO Conca de Barberà.

+info i reserves
www.enoguia.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada