L’antic Hostal La Plaça del número 10 de de la plaça Lledoners de la Geltrú, a Vilanova i la Geltrú, més conegut popularment com a Cal Gallego, s’ha transformat en La Treva, una braseria i vinateria que s’acompanya d’un hostal amb 18 habitacions. L’establiment es reinaugura aquesta tarda brindant amb vins i caves del Celler de Viticultors de Vilanova, que aquest any festeja el 50 aniversari de la seva fundació. La Treva és dirigit per Manolo Gallego i té com a encarregats a la parella formada per Olga Arbalat i Jose Navarro. A l’oferta de carns i verdures a la brasa hi afegeixen tapes i 'montaditos', així com vins a copes. Fins i tot vendran el centenar llarg de referències de vins de la seva carta per endur a casa a preus de botiga especialitzada. Per servir aquests vins a l’establiment es cobrarà 3 euros per ampolla i taula. No arriben al 10% les referències de vins que no són de cap denominació d’origen catalana. S’han volgut seguir, segons Jose Gallego, copropietari d’aquest establiment i del restaurant Marejol, les bases del concurs de cartes de restaurants Cartaví. De fet, La Treva està ambientada i decorada amb fotografies del món vitivinícola de casa nostra. Fins i tot les làmpades són ampolles de cava esmerilades, les del Carta Nevada de Freixenet. La carta inclou vins catalans de produccions molt limitades i força difícils de trobar, així com verticals de vins icona com els Gran Reserva de Jean Leon. L’oferta la completaran amb els còctels i els gintònics especials de Manolo Gallego. El preu mig per comensal d’aquest establiment se situa entre els 20 i els 25 euros.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada