El Saló del Champagne se celebra, per primera vegada a Barcelona,
dilluns que ve, 4 juny, a la casa Capell amb horari ininterromput de 12:00 a
21:00h. El saló, organitzat per la Guia Peñín, reunirà a 20 importadors que donaran a tastar gairebé 100 xampanys diferents. Aquest
esdeveniment es dirigeix a professionals del sector com sumillers,
distribuïdors, caps de compres de botigues especialitzades, grans
superfícies, hotels, restaurants, capdavanters d'opinió i mitjans de
comunicació. Té l'objectiu de reunir en un mateix espai una selecció de
les diverses marques de xampany que es distribueixen a Espanya per
presentar les seves novetats. Reconegudes marques estaran
presents al costat de petits viticultors francesos, que "ofereixen uns xampanys de gran qualitat i menys coneguts", segons l'organització de l'acte. Durant el saló, hi
haurà altres activitats com una taula rodona i quatre tastos
magistrals. La taula rodona tractarà sobre “El consum de xampany a
Espanya”, i hi intervindran Nuria Gené, directora de l'Oficina del Champagne
a Espanya; Mey Hoffmann, propietària del restaurant Hoffmann de Barcelona) i Philippe Cesco, propietari de la botiga de Santander La Ruta del Vino. Els tastos magistrals seran: “Millesimés:
expressions úniques”, tast que impartirà Philippe Cesco, i que estarà
dirigit a mitjans de comunicació. “Paisatge biodinàmic i ecològic a la Champagne versus anyades velles de vignerons”, que donarà Manel Pla,
importador de xampanys de vignerons i que es dirigirà a
professionals del sector. A més, s'impartiran altres dos tastos dexampanys de dues grans marques: Cattier i Billecart-Salmon,
ambdues dirigides als professionals del sector i impartides pel prescriptor José Peñín i l'importador de cada marca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada